Om de afaceri încurcat de o gafă uriașă a unui funcționar public dintr-o primărie

chitanta emisa de Primaria Darabani - BotosaniUn om de afaceri din județul Botoșani a primit, în ultima zi a anului, o lovitură incredibilă din partea unui funcționar al unei primării.

Acesta deține, printre altele, și un bar în orașul Darabani, iar pe 29 decembrie a primit o amendă de 10.000 de lei din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) pentru nesemnalizarea prin lămpi de tip „Ieșire” a căilor de evacuare din bar.

like facebookPentru a plăti o amendă mai mică (jumătate din amenda minimă, dacă este plătită în 48 de ore), patronul barului a mers, pe 30 decembrie, la Primăria din Darabani să achite suma de 2.250 de lei.

chitanta emisa de Primaria Darabani- BotosaniA dat banii, iar casierul Primăriei i-a eliberat două chitanțe, una de 1.000 de lei, iar cealaltă de 1.250. Marea problemă este că pe chitanțe a apărut data de 4 ianuarie 2016, iar din această cauză omul de afaceri nu poate face dovada că amenda minimă a fost plătită în termen de 48 de ore.

Inspirația sa a fost aceea că după ce a intrat în posesia chitanțelor a mers la ISU și a depus documentele, obținând, în același timp, și un număr de înregistrare cu data de 30 decembrie.

Acum, omul de afaceri ia în calcul să facă o plângere penală împotriva funcționarului Primăriei, dar și a instituției conduse de Corneliu Aroșoaie.

 

 

2 thoughts on “Om de afaceri încurcat de o gafă uriașă a unui funcționar public dintr-o primărie

  1. De ce nu zice nimic omu de afaceri despre riscurile la caresi-a expus clientii prin nerespectarea normelor psi ,evident se gandeste numaila rpopriul castig ,trebuia sa asigure toate conditiile desfasurarii activitatii si nu ajungea la mana acelui functionar ,care probabil ca are acelasi grad de educatie si respect fata de cetatean ca si patronul in cauza.Amenda multpreamica in raport cu riscurile la care sunt expusi clientii.

  2. Domnule administrator, traiesti in Darabani… nu stii cum se lucreaza? Referitor la ISU, toate barurile sunt in regula? Dar gradinita din centru? Si altele…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *