Fetiță de nouă ani, rănită grav într-un accident rutier. Șoferul era băut

vw passat accident botosani2O fetiță în vârstă de nouă ani a fost rănită grav, în ajunul Anului Nou, după ce a fost acroșată de o mașină. Potrivit unui comunicat emis, sâmbătă, de Poliție, fetița s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii Ştefan cel Mare din oraşul Săveni, în fugă şi prin loc nepermis. Aceasta a fost surprinsă şi accidentată grav de un autoturism condus de A. I., de 48 ani, din localitate.

like facebookConducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată în comunicatul Poliției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *