Cel mai mare club din Botoşani a fost închis. Vezi motivul!

grand irish pub botosani inchis
Vineri seară, în prima zi din 2016, Grand Irish Pub era închis

Cel mai mare club din municipiul Botoşani a fost închis publicul începând cu prima zi a anului 2016. Este vorba de Grand Irish Pub, care funcţionează la demisolul Casei de Cultură a Sindicatelor şi care, după petrecerea de Revelion, nu a mai fost deschis pe 1 ianuarie.

Iniţial, în prima seară din 2016 era programat un carnaval, însă acesta a fost anulat.

Pub-ul patronat de Răzvan Baltă are probleme cu noile normele de securitate impuse de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi, pentru a nu risca amenzi din partea pompierilor, a decis să închidă temporar activitatea.

Grand Irish Pub are termene pentru conformarea voluntară la anumite măsuri impuse de pompieri. El va trebui să monteze urgent detectoare de fum, dar şi să adopte alte măsuri de securitate. Răzvan Baltă speră ca lucrările, care vor cuprinde şi o renovare a spaţiului, să nu dureze mai mult de două săptămâni, iar pe 15 ianuarie pub-ul să fie redeschis.

like facebook

Pe 2 ianuarie, la Grand Irish Pub era programat un concert Mirel Manea, însă şi acesta a fost anulat, urmând a fi reprogramat pe 22 ianuarie.

După tragedia de la Colectiv, Răzvan Baltă a fost nevoit să închisă temporar şi Clubul Opium.

 

One thought on “Cel mai mare club din Botoşani a fost închis. Vezi motivul!

  1. Dar de ce nu sa inchis pana acum !!! Incendiu din Colectiv a avut loc pe data de 30.10.2015, de ce pana acum nimeni nu sa sesizat ca Grand Irish pub e un pericol ??? Sau a avut grija domnul Balta sa nu fie un pericol ??? Si Opim e un pericol pentru toti cei care intra acol !! Dar domnul Balta trebuie sa faca bani, asa ca e deschis !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *