FOTO Peste 3.000 de oameni au petrecut Revelionul în Piața Revoluției

revelion 2016 la Botosani Peste 3.000 de persoane au participat la Revelionul 2016 organizat în Piața Revoluției din municipiul Botoșani. Punctul culminant al spectacolului a fost în apropiere de miezul nopții, atunci când oamenii au ieșit în stradă nu doar pentru a-i urmări pe Alex Velea sau Andreea Bănică, ci mai ales pentru a ciocni în public o cupă de șampanie și, ulterior, pentru a a asista la focul de artificii tras de pe clădirea Prefecturii.

De altfel, cei mai mulți dintre participanți au participat activ la numărătoarea inversă a ultimelor zece secunde din 2015, finalizată cu focul de artificii, dar și cu sute de îmbrățișări.

like facebookÎn ceea ce îi privește pe artiști, spectacolul de cea mai bună calitate pentru public a fost cel al lui Alex Velea, care cu hiturile sale i-a făcut pe botoșăneni să cânte și să danseze.

Botoșăneanul Gelu Graur, care a urcat pe scenă înaintea lui Alex Velea, a lansat la Botoșani o piesă nou intitulată „Sărut pe spate”, compusă de Smiley.

Emoționant a fost și momentul Andei Scutelnicu, care a atras publicul printr-un frumos costum popular, dar și o urătură specifică zonei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *