Mașina urmărită în trafic după ce șoferul a întors brusc la vederea unui echipaj de poliție

politie noapteaMiercuri, în jurul orei 04.00, pe strada Vasile Lupu din municipiul Dorohoi, a fost observat un autoturism, înmatriculat în Franța, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie, a întors brusc,  îndreptându-se spre strada C.D. Gherea.

După urmărirea şi oprirea vehiculului, poliţiştii au stabilit că acesta era condus de O. M. de 22 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.

Tânărul nu poseda permis de conducere. De asemenea, acesta fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebookPolițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *