VIDEO Comisarul şef Dorin Ursu, condus pe ultimul drum cu onoruri militare

dorin ursu inmormantare3Comisarul şef Dorin Ursu a fost înmormântat, miercuri, cu onoruri militare. Un pluton de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi foarte mulţi colegi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie i-au fost alături pe ultimul drum. La înmormântare au participat şi şefii IPJ, Mihai Bunduc, adjunctul Viorel Şerbănoiu, şeful ISU col Radu Anton şi adjunctul Cristian Amarandei.

Slujba de înmormântare ce a avut loc la biserica Sfântul Nicolae  a fost oficiată de un sobor de opt preoţi, iar cortegiul funerar s-a îndreptat către cimitirul Eternitatea unde a fost înhumat fostul şef al Serviciului Logistic din cadrul IPJ şi care a mai fost şi 17 ani în structurile profesioniste de urgenţă.

dorin ursu inmormantaredorin ursu inmormantare2dorin ursu inmormantare1dorin ursu inmormantare4dorin ursu inmormantare5dorin ursu inmormantare6dorin ursu inmormantare7dorin ursu inmormantare8dorin ursu inmormantare1

4 thoughts on “VIDEO Comisarul şef Dorin Ursu, condus pe ultimul drum cu onoruri militare

  1. Dumnezeu sa-l ierte pe cel decedat! … dar vreau sa subliniez pe aceasta cale si necesitatea unei reglementari ce trebuie facuta in legatura cu cortegiile funerare – circulatia pe strazile pe unde a trecut convoiul a fost blocata efectiv. Personal am stat pe loc aproximativ 20-25 min. Nu este posibil. Mai ales ca ma si grabeam.

  2. De rasu plansu….dus la groapa cu masina mortuara cu numere de Bulgaria …alt „politist” care nu a prins toata cariera lui un hot macar…contopist la Serviciul Logistica ,ce a facut sa merite onoruri militare???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *