Vezi unde petrec VIP-urile de Botoşani Revelionul!

Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de RevelionPrincipalele personalităţi ale Botoşaniului vor petrece Revelionul în mod diferit şi în locuri diferite. Prefectul judeţului, Costică Macaleţi, va fi, la ora 0.00, în Piaţa Revoluţiei, unde va sta pentru fondul de artificii. Ulterior, el va merge în vizită în satul Hrişcani- comuna Vlădeni, pentru a petrece alături de rude.

Primarul Ovidiu Portariuc va fi şi el, în noaptea de Revelion, în Piaţa Revoluţiei. Organizator al concertului public, Portariuc va rămâne aici până după miezul nopţii.

like facebookPreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, va petrece noaptea dintre ani alături de familie, în Botoșani. La fel și administratorul judeţului, Radu Judele, care spune că față de ceilalți ani când prefera să fie la munte sau într-o altă locație de Revelion, anul acesta a optat pentru sărbători în familie. Alături de familie vor fi și deputații Verginel Gireadă și Cristian Roman.

Și senatorul Doina Federovici va petrece Revelionul în familie. Aceasta va fi la ora 12 la slujba, la biserică, cu soțul și fiica, așa cum o face de trei ani încoace, după care va petrece acasă.

 

 

One thought on “Vezi unde petrec VIP-urile de Botoşani Revelionul!

  1. Pentru 0,2 sua 0,6 cit am primit de la buget pe ultimul loc din tara,asta fiind rodul muncii parlamentarilor nostri,dupa sarbatori ar trebui expulzati din judet,ce nulitati,astia se pricep numai la cununii,botezuri si alte paranghelii,unde da iasa ei in fata……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *