Protest al tinerei care şi-a îngropat tatăl şi fratele în urma accidentului de la Cucorăni

accident cucorani- botosaniTânăra care şi-a văzut familia distrusă în urma accidentului petrecut de Crăciun la Cucorăni cere dreptate şi a lansat un protest. Diana Căruceriu spune că de fapt accidentul s-a petrecut într-un alt mod decât cel spus de poliţişti şi relaltat de presă.

Femeia susţine că tatăl ei, aflat la volanul autoturismului Dacia, a frânat 50 de metri pe sensul său de mers şi că de fapt autoturismul VW Touareg ar fi pătruns pe contrasens din cauza vitezei, acul de la viteză oprindu-se la 170 km/h în urma impactului. Mai mult decât atât, la volanul autoturismului de teren se afla un bărbat care ar fi fost băut şi după impact ar fi susţinut că prietena lui, Maria Luiza Harabula, conducea maşina.

like facebookAceasta spune că tatăl său a fost scos vinovat şi acum nu mai poate beneficia de asigurare de viaţă şi are de plătit creditele şi mai mult decât atât, maşina cu care circula era împrumutată.

frane dacia cucorani„Sper ca nu mai exista coruptie in tara noastra si sa se faca dreptate, adica sa se declare corect cine este vinovatul in cazul accidentului tatalui si fratelui meu, toate ziarele spun ca dacia a avut balans si a iesit pe contrasens dar nimeni nu spune ca touarengul avea acul oprit la 170km/h ziaristii au fotografiat asta dar nu am vazut nici o poza si tata are 50m de franare pe partea lui de mers, am pus poze mai jos….cine franeaza 50m fara motiv?….stiu ca mortii sunt declarati vinovati intotdeauna, dar nici chiar asa….in ziua de azi daca esti declarat vinovat intr-un accident cei din urma suporta tristetea si costurile, iar asigurarea ta de viata nu mai este valabila……si am mai inteles ca de fapt el era la volan si au declarat ca conducea prietena lui el fiind baut…sper ca politia o sa-si faca corect treaba si nu o sa se lase influentati de puterea banului”, menţionează femeia îndurerată în postare. 

9 thoughts on “Protest al tinerei care şi-a îngropat tatăl şi fratele în urma accidentului de la Cucorăni

  1. Poza asta cu franarea este pe partea stanga cum mergi la Dorohoi si nu invesrs cum sustin foarte multi. Si eu cred ca Touaregul este de vina, asta se observa din pozitia celor doua masini dupa impact. Asteptam expertiza tehnica si un comunicat al Serciului Judetean al Politiei Rutiere din cadrul IPJ Botosani, prin care sa se elucideze cauzele si vinovatii in acest accident cumplit.

    1. Asteptam mult si bine, cum cu o mica (mare) atentie rezolvi orice in RO….daca avea bani de tuareg are bani si de o atentie in 10 parti….

  2. se pare că serviciile ar avea treaba aici pentru ca seful serviciului nu avea ce sa caute instant acolo , aprimit telefon si …….uite asa acum SRI , DNA ,215 ar trebui să se implice..Dacă nu cumva e ordin de sus …

  3. Par rotile Daciei dupa latimea urmelor si a amptamentului. Mai mult de atat, Daciile 1310 nu au abs, deci intotdeauna lasa urme de genul la franari bruste.

  4. Vrem drepate !!! Trebuie sa raspunda cei vinovati de acest accident pt ca asa ceva nu este deloc normal . CORUPTIA UCIDE !

  5. Politia Rutiera din Botosani este la cel mai grav nivel de coruptie . Au dezvoltat sistemul mafiot ,,dai in unul dai in noi,, ceea ce este foarte grav si foarte greu de corectat..Nu veti reusi daca nunsesizati pentru acest fapt alte institutii ale statului. Rog DNA sa se sesizeze in acest caz. E foarte grav……. Sa consemnezi ca si organ al statului considerat neutru faptele incorect.Cind ajungeti in instanta se considera la politistul nu avea nici un interes….

  6. Nu se face ancheta doar dupa pozitia masinilor. Dupa impact pot fi aruncate in asa pozitii ciudate de nu iti vine sa crezi care si de unde a venit. Urme de roti, martori… si pt asta avem politie. Nu stiu cine e vinovat, dar daca intri pe contrasens esti mort. Ce sa cauti acolo. Stati fratilor pe banda voastra. Nu exista scuza sa intre pe contrasens… cum zicea fata..ca venea Tuaregul din fata. Deja cauta scuze. Nu exista scuza in lume sa intri pe contrasens. Pot muri oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *