FOTO Tatăl și fiul morți în accidentul de la Cucorăni, conduși pe ultimul drum. Sobor de cinci preoți la înmormântare

inmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- PaltinisTatăl și fiul morți în accidentul din prima zi de Crăciun de la Cucorăni au fost conduși, marți, pe ultimul drum. Casierul Primăriei din Păltiniș, Viorel Balahura, de 53 de ani, și fiul acestuia, Cosmin, de 26 de ani, au fost înmormântați la cimitirul din satul Crăiniceni- comuna Păltiniș.

Aceștia au fost însoțiți pe ultimul drum de peste 300 de persoane, printre care rude, prieteni și foști colegi. Nu a lipsit primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu.

like facebookSlujba religioasă a fost oficiată de un sobor de cinci preoți în frunte cu protopopul de Darabani, Costică Pînzariu.

inmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- PaltinisDe la înmormântare au lipsit atât soția lui Viorel Bahalura și, respectiv, mama lui Cosmin, care a fost rănită și ea în accidentul de pe 25 decembrie. Gabriela Balahura este internată într-o clinică din Iași și nu știa de moartea membrilor familiei sale.

Nici iubita lui Cosmin, Ema Șuleap, și ea victimă a aceluiași accident, nu a fost la înmormântare, aflându-se, de asemenea, internată într-un spital ieșean.

Viorel și Cosmin Balahura au fost înhumați în aceeași groapă, tatăl dedesubt, iar fiul deasupra.

Vă reamintim că Viorel și Cosmin Balahura au murit, în prima zi de Crăciun, după ce Dacia în care se aflau a izbit frontal un VW Touareg, condus de Maria Luiza Harabula, care circula din sens opus. Tatăl, care se afla la volan, a murit pe loc, iar fiul câteva zeci de minute mai târziu, la spital.

inmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- Paltinisinmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- Paltinisinmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- Paltinisinmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- Paltinisinmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- Paltinisinmormantare Viorel si Cosmin Balahura -Crainiceni- Paltinis

 

11 thoughts on “FOTO Tatăl și fiul morți în accidentul de la Cucorăni, conduși pe ultimul drum. Sobor de cinci preoți la înmormântare

  1. de ce nu spuneti ca touareg-ul avea acul oprit la 170km/h
    si tata avea 50m de franare pe sensul lui de mers…………….v-ati gandit ca touareg-ul ii vinea din fata a franat si apoi a tras stanga ca sa evite impactul si in acelasi timp si touaregul a tras dreapata si a avut loc impactul?
    mama pe langa ca a ramas fara sot si fiu va ramane fara asigurarea de viata a tatei +datoriile de la spital, credite si masina era imprumutata………

  2. oameni fara judecata,fara suflet….au scris numai prostii si aberatii,nu s-au facut expertize adevarate,nu s-a publicat nici o declaratie a vreunui martor..nimic…musamalizare pe fata.Sa le dea Dumnezeu linistea pe care o are familia indurerata,daca nu fac dreptate.Cei adormiti nu mai pot fi readusi la viata insa in urma au ramas niste persoane pt care cuvantul Craciun nu inseamna decat durere si tristete.V R E M D R E P T A T E !

  3. cum poti sa spui ca touareg-ul era pe sensul de mers al daciei si dacia s-a bagat stanga pt a se feri de touareg? inseamna ca daca touaregul trecea pe constrasens si dacia la fel, in dacie se izbea masina depasita de touareg pt ca dupa impact in touareg s-a izbit si un Golf, de unde reiese ca tot dacia era pe contrasens si poate erau daune mai mari
    La 50 m de franare ce viteza avea dacia?
    daca VW-ul avea viteza mare, inseamna ca si Golf-ul din spate avea aproximativ aceeasi viteza, dar Golf-ul abia era lovit, de unde reiese ca ambele masini ce se indreptau dinspre Botosani aveau o viteza destul de mica fata de dacie care avea peste 50m de frana, intai pe sensul normal de mers apoi usor usor indreptandu-se pe contrasens. In momentul impactului Dacia se afla pe contrasens.

  4. De ce Touaregul nu are urme de frana ?
    De ce Touaregul are capota indoita la mijloc, ca si cum s-ar fi lovit de stalp ( in cazul acesta de dacie )-de lateralul stanga al daciei, jumatatea de capota a pasagerului daciei este aproape intacta, indoita spre lateral dreapta si NU spre pasageri ca in cazul unui impact frontal?
    De ce dacia are botul indreptat spre dreapta directiei de mers, adica spre camp? De ce, daca se sustine ca dacia a intrat pe contrasens, Touaregul nu a franat? Se vede clar ca urmele de franare ale daciei sunt drepte, pe sensul ei de mers, nedepasind axul drumului! Pe langa asta, franarea s-a petrecut pe asfalt ud, unde si la 60km/h distanta creste considerabil mai ales ca acea dacie nu are sistem ABS. Viteza va fi stabilita de cei in masura sa vorbeasca despre asta. Ramane totusi intrebarea: de ce nu sunt urme de frana ale Touaregului? Si daca sunt, pe ce sens sunt?

  5. Eu nu am vazut niciodata touareg cu viteza mica si dacia la 50km/h se putea opri in conditii normale in 33m ,poate avea 60km/h si ce daca? Totul e sa faca cercetarile oameni profesionisti si integri.

  6. In primul rand Dumnezeu sa i odihnesca ,si familiei multa sanatate, si pentru oamenii legii face ti odata dreptate in cazul acesta si nu mai transmite ti ziarelor ca este un caz misterios de asta sunte ti pusi acolo nu ca sa furati intruna ca o sa va bata D zeu pentru toti , au murit niste oameni incredibili de buni si frumosi ,si numai ocrotiti toate leprele societatii , ala sigur era vreun patron de pe la sv , si da vina pe niste oamenii nevinovati, R .I.P

  7. Dumnezeu s-ai ierte ! O durere de nedescris pentru familie ,si nucred ca-si mai pot reveni vreodata. Dar nu cred ca cineva ar incerca sa musamalizeze asa o tragedie. Nu cred ca-si pun cariera in joc atatia ofiteri procurori subofiteri .pompieri care ancheteaza cazul si au fost la fata locului.La oviteza a tuaregului de 170 la ora si la cat de grea e acea masina nici nu mai gaseai dacia pe undeva si victime cred ca erau mai multe.inteleg durerea imensa a familiei indurerate dar si soferitei cred ca nu-i prea vine usor sa traiasca toata viata cu constiinta ca a fost la volanul acelei masini care a accidentat mortal doi oameni minunati

  8. Nu ai ce cauta pe contrasens indiferent de motiv sau circumstante! Intri pe contrasens, mori. Simplu. Asa ca lasati politia sa isi faca treaba si nu va luati dupa ce spun rudele care nici macar nu erau de fata. Daca iti vine unul din fata tragi dreapta sa te duci in camp, NU PE CONTRASENS. Concluzie finala pentru toti soferii: NU AI CE CAUTA PE CINTRASENS!!! Punct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *