Cătălin Flutur: Nu s-a făcut nimic în municipiul Botoșani. Cornișa și Teatrul, două mari țepe date botoșănenilor

catalin fluturCo-președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, l-a atacat pe primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, luni, într-o conferință de presă. El a spus că Portariuc minte populația municipiului prin ”declarații, comunicate, scrisori, ziare, informări” că 2015 este anul cu cele mai mari realizări în investiții în municipiul Botoșani, însă nu vede nimic concret în urmă.

like facebookO să constatăm, din declarațiile lui Portariuc, că cel mai bine a fost pentru dezvoltarea municipiului Botoșani în 2015, chiar și în 2014. Vreau să vă spun că nu s-a făcut nimic și dacă suntem normali la cap și ne uităm bine în jur constatăm că nu s-a făcut nimic. Văd raportul primarului care spune lucruri incredibile, că nimeni nu s-a ocupat de termoficare până nu a venit el. Când noi făceam proiectul pe termoficare, el nu stătea în Botoșani. Tot spune că cel mai mare proiect al Botoșaniului este Cornișa. Nu este adevărat. Sunt proiecte mai mari în Botoșani finalizate. Cornișa și Teatrul sunt două mari gherle, două mari țepe date botoșănenilor”, a spus Flutur, care crede că cele două proiecte nu vor fi finalizate la timp iar municipiul va fi pus să dea banii europeni înapoi.

El a acuzat, de asemenea, că Portariuc a înglodat în datorii Botoșaniul.

Botoșaniul este îndatorat printr-o hotărâre de Consiliu Local de acum zece zile cu 51 milioane lei, pe care CL trebuie să-i pună până în iunie 2016 ca să termine trei proiecte: Cornișa, Teatrul și scârțul de pe blocuri. Dar nu are niciun leu. Consiliul Local  a votat, pentru că nu avea de ales aici”, a mai spus Cătălin Flutur.

Fostul primar a mai spus că bugetul municipiului din 2015 a fost de 214 milioane lei, mai mic decât în 2011, iar în ciuda acestui fapt, raportul dintre cheltuielile de funcționare și cheltuielile de dezvoltare este de nouă la unu.

Este o crimă pentru acest municipiu, pentru că toate pomenile și toate acțiunile care nouă nu ni se par că nu au importanță, ce este dacă mai dăm 500 milioane vechi la un premiu, dacă mai angajăm vreo 40 prim primărie ca să facem posturi de conducere la alții, adunate înseamnă că municipiul nu mai are niciun ban pentru dezvoltare”, a adăugat fostul primar.

 

 

3 thoughts on “Cătălin Flutur: Nu s-a făcut nimic în municipiul Botoșani. Cornișa și Teatrul, două mari țepe date botoșănenilor

  1. D-le Flutur imi aduc aminte cum ati obligat scolile sa renunte la centralele proprii care asigurau un mediu normal pt.desfasurarea orelor,pt.a se rebransa la noua termica.Acelasi lucru solicitati si asociatilor de propietari.Crdeti ca mai este VARUL la PUTERE sa va AJUTE sa deveniti MARELE primar??!!

  2. Nu s-a facut niciodata nimic. Sa se fi construit o fabrica, o scoala, strada Primaverii sa fie facuta ca lumea, sinele de tramvai pe care n-a circulat in veci un tramvai nu au fost scoase nici pana azi, apa de la robinet e de proasta calitate, un bloc de apartamente care sa poata fi cumparate fara programul „Prima casa”……

  3. De parca el a facut ceva pentru acest oras.
    Un oras destul de mare si frumos,si voi va bateti joc de el.
    Toti sunteti niste hoti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *