Șofer cu tupeu: A produs un accident, după care a părăsit locul faptei

Politia noaptea accidentUn bărbat de 65 de ani a produs un accident, după care a părăsit locul faptei. În timp ce conducea un autoturism pe DC 55B, în comuna Tudora, I.C, din comună, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar.

like facebookDupă coliziune, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind ulterior depistat la domiciliu. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat să se supună procedurii. De asemenea, acesta a refuzat şi testarea alcoolscopică.

Totodată, în curtea locuinţei suspectului, a fost găsit autoturismul condus de acesta, care prezenta avarii la partea din faţă a caroseriei.

Șoferul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *