Echipaj de ambulanţă fugărit de un cuţitar

ambulanta accident noaptea botosaniUn echipaj de ambulanţă ce acorda primul ajutor unui pacient a fost fugărit de un bărbat cu un cuţit. Cadrele medicale au fost solicitate, duminică noapte, în zona Căpătul liniei 1. Când au ajuns la faţa locului au constatat că pacientul este obez şi s-a solicitat sprijinul pompierilor. Cât aşteptau angajaţii IJSU, un bărbat s-a apropiat de ambulanţier şi a început să îl ia la rost fără nici un motiv.

like facebookFără să stea pe gânduri agresorul a scos un cuţit şi a vrut să îl înjunghie. Ambulanţierul a luat-o la fugă, iar bărbatul care l-a atacat a început să alerge după el, pe strada Primăverii. Ambulanţierul a reuşit să fugă şi să se urce într-un autoturism care trecea prin zonă, după care a sunat la 112.

Jandarmii sosiţi la faţa locului l-au pototlit pe agresor şi l-au dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

„Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ,,tentativă de omor”. Conform prevederilor Codului Penal, tentativa se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea consumată, ale cărei limite se reduc la jumătate, în acest caz cu închisoare de la 5 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, se arată într-un comunicat al IJJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *