Acuze grave aduse Poliţiei. O fostă poliţistă atacă dur instituția în care a lucrat 11 ani

ioana porfireanuO fostă poliţistă din Botoşani aduce grave acuze sistemului în care a activat peste 11 ani.

La începutul lunii decembrie, tânăra Ioana Porfireanu şi-a dat demisia din Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP), unde a lucrat la un post de poliţie din judeţ. Imediat după demisie, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur îmotriva instituției pe care o abandona.

like facebook„02.12.2015 – ziua in care parasesc un sistem corupt (M.A.I.-Politia Romana), in care guverneaza P.C.R.-ul ( nu partidul comunist roman ?, ci Pile.Cunostinte.Relatii.), precum si nepotismele. Un sistem in care avansarile in functie si mutarile se fac pe principiul P.C.R. Mi-au trebuit nici mai mult, nici mai putin de 11 ani si 2 luni sa realizez ca acest sistem nu se va schimba niciodata…”, susţine Ioana Porfireanu.

ioana porfireanu1Tânăra a fost încurajată de prieteni şi unii au felicitat-o pentru gestul şi curajul său.

Aceasta s-a reprofilat şi activează în Anglia pe post de cosmeticiană.

Surse neoficiale susţin că tocmai noua ei pasiune, cea de hair stylist,  a stârnit nemulţumiri în condiţiile în care tânăra poliţistă a solicitat un concediu fără plată de un an, pentru a pleca la cursuri de specializare de cosmeticiană în Anglia, însă conducerea IJP nu a fost de acord cu acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *