Șoferița care și-a pierdut soțul într-un accident produs chiar de ea a comis-o din nou. De data asta a fost reținută

adina prisecariuAdina Gabriela Prisacariu, tânăra care a produs, în august, anul trecut, un grav accident la Dumbrăveni, când soțul său, din Dorohoi, a murit, a comis al doilea accident și a fost reținută de polițiști.

Fata, din comuna Grănicești, a provocat un nou accident în a doua zi de Crăciun, pe  DN 29, la intrarea în localitatea Salcea. Ea se afla la volanul unei mașini, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, s-a izbit într-un parapet de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat.

like-facebookÎn urma accidentului, o tânără de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, pasageră în autoturism, a fost rănită, dar și un tânăr de 21 de ani, din comuna Dumbraveni. Nici șoferița nu a scăpat fără leziuni.

Adina nu era băută, dar polițiștii au constatat că are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice de când a produs accidentul în care a murit soțul său, Dragoş.

De altfel, în aprilie anul acesta, ea a fost prinsă de polițiști circulând cu viteză și fără permis de conducere și a fost încătușată întrucât a devenit violentă.

Acum, ea a fost reținută pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat.

Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, încătuşată. Vezi ce a făcut!

VEZI AICI IMAGINI TERIFIANTE CU ACCIDENTUL!!

2 thoughts on “Șoferița care și-a pierdut soțul într-un accident produs chiar de ea a comis-o din nou. De data asta a fost reținută

  1. nu cunosc aceasta fata dar eu cred ca ea nu e sanatoasa… dupa atatea intamplari ea nu isi da seama putin asa ca nu are nici o treaba cu condusul??nu e vb numai de condus e vb ca i-a murit sotul conducand tot ea si tot nu lasa volanul… eu daca as fi fost in situatia ei nici macar nu as mai fi avut curajul sa ma uit sau sa ma mai urc vreodata in orice vehicul…. nu pot intelege unele persoane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *