Tânăra rănită în accidentul de la Cucorăni, în stare gravă. Noi detalii despre victime și anchetă

Ema Simona Suleap si Cosmin Balahura
Ema Simona Suleap si Cosmin Balahura

Tânăra rănită în accidentul din prima zi de Crăciun de la Cucorăni se află în stare gravă la Iași. Ema Simona Șuleap a suferit rupturi ale mai multor coaste, care i-au penetrat plămânul. Fata va rămâne internată și nu va putea lua parte la înmormântarea iubitului ei, Cosmin Balahura, care a murit în același accident.

În același timp, sicriele cu corpurile neînsuflețite ale lui Cosmin Balahura și tatălui acestuia, Viorel Balahura, au fost ridicate, duminică, de la morga Spitalului Județean Mavromati și depuse la locuința acestora din satul Horodiștea- comuna Păltiniș.

like facebookDe înmormântare se va ocupa sora lui Cosmin și, respectiv, fiica lui Viorel Balahura, Diana Căruceriu, care locuienște la Păltiniș.

accident cucorani botosaniDe partea cealaltă, polițiștii au stabilit, după ancheta la fața locului și după audierea martorilor, că vinovat de producerea accidentului pare a fi Viorel Balahura, care a intrat cu Dacia pe contrasens.

Potrivit șefului Serviciului Poliției Rutiere, Mihai Ghiorghi, în acest caz urmează să fie dispusă și o expertiză tehnică a mașinilor.

 

4 thoughts on “Tânăra rănită în accidentul de la Cucorăni, în stare gravă. Noi detalii despre victime și anchetă

  1. TUAREGUL avea sensul de mers pe CONTRASENS …. Urmele de frinare erau pe sensul de mers al Daciei … Daca sunteti presa independenta si corecta spuneti adevarul, daca nu, macar taceti si apareti pe la alegeri sa mai luati cite o farimitura … Despre schimbarea persoanelor care au condus tuaregul, viteza pe care o avea vad ca nu spune nimeni nimic … DAR, conform traditiei (dublata de incompetenta, comoditate si fuga de raspundere a militiei) mortul e vinovat … Fara cuvinte …

  2. Comentariile inutile si fără cunoștința de cauza nu-si au rostul. Urmele de frânare nu erau la Daciei ci alei Masinei care venea din spatele Daciei după momentul impactului, a frânat pentru a nu intra intr-o noua coliziune. Tuaregul avea maxim 50 la ora si nu a ieșit niciodată de pe axul drumului. Așa ca stai liniștit in banca ta si nu dezinforma prin ceea ce nu știi.

  3. Daca spui ca Tuaregul avea 50 km/h de cum este atat de distrus botul masinii! Daca esti sofer iti poti inchipui cum arata o masina lovita la 50 si la 170. Parerea mea de sofer profesionist nu a avut o viteza atat de mare. Cel mult avea 120 km/h. Pozele care sunt afisate pe site ne arata ca franele sunt pe contrasens. Probabil ca a intrat intr-o depasire a doua masini iar Tuaregul ì-a aparut brusc in fata si in momentul acela soferul s-a panicat iar el neavand experienta nu a mai stiut sa evite ciocnirea cu celalat participant la trafic.

  4. domnule `MARTOR OCULAR` daca touaregul ala avea 50km/h eu il mananc.Habar nu ai ce vorbesti,exista poze cu acele kilometrajelor blocate la 170 aproape la jeep si la 50km/h la dacie.In nici o masina nu ai cum sa mori la 50 km/h sau sa se distruga in halul asta.Jeepul a avut viteza prea mare si a distrus dacia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *