A lovit cu mașina o femeie, după care a dus-o acasă. Ulterior, victima a ajuns la spital

ambulanta botosaniUn șofer de 30 de ani din Botoșani a lovit cu mașina, în Ajunul Crăciunului, o femeie care traversa Bulevardul George Enescu din municipiu, pe trecere de pietoni, După impact, conducătorul auto a coborât şi a discutat cu victima şi a condus-o la domiciliu.

Ulterior, întrucât a constatat că a suferit totuşi leziuni, femeia s-a deplasat la spital, unde a primit îngrijiri, rămânând internată. Aceasta a declarat că vehiculul implicat în accident era de culoare neagră şi avea numere de înmatriculare străine.

like facebookÎn urma investigaţiilor efectuate, după aproximativ două ore de la sesizarea evenimentului, conducătorul auto a fost identificat de către poliţişti în persoana lui S. P. de 30 de ani, din municipiul Botoșani.

„În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului din care au rezultat victime, fiind dispusă și măsura de reținere a permisului de conducere, eliberându-se dovadă fără drept de circulație”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *