Un cuplu extrem de frumos, despărțit de accidentul de la Cucorăni

cosmin balahura si ema suleap1Accidentul teribil care a avut loc vineri, în prima zi de Crăciun, la Cucorăni, a despărțit definitiv un cuplu extrem de plăcut. Cosmin Balahura, în vârstă de 26 de ani, s-a stins din viață, în timp ce iubita, Ema Șuleap, este internată acum în stare gravă într-un spital din Iași.

like facebook

Cei doi tineri locuiau împreună în București și păreau să aibă o viață fericită împreună. De altfel, fotografiile postate pe contul său de Facebook demonstrează asta. Din păcate, tânărul a murit în aceeași zi cu tatăl său, Viorel Balahura, care se afla la volanul mașinii pe care acesta din urmă o conducea.

Sute de prieteni au postat mesaje pe contul de socializare al tânărului, deplângând moartea sa.

Inimile noastre sunt pline de lacrimi și durere ! Odihnește-te în pace alături de unchiul nostru Viorel Balahura ! Veți rămâne mereu în sufletele noastre!”, scrie un verișor de-al lui Cosmin.

cosmin balahura si ema suleap1Dumnezeu sa te ierte! Mereu erai cu zambetul pe buze …. inca nu-mi vine sa cred. Acum, sa fii ingerasul Emmei si sa o ajuti sa se faca bine”, scrie o prietenă de-a sa.

Dumnezeu sa te ierte Cosmin Balahura prietene drag,? ai plecat mult prea devreme dintre noi,lăsând în urma ta multa durere si suferinta????,dumnezeu sa te ierte si sa le dea putere de a trece peste aceasta durere celor rămasi…. Fara cuvinte”, se arată într-un alt mesaj.

Iti multumim Cosmin pentru tot ce ai insemnat pentru noi, pentru atatea momente frumoase pe care ni le-ai oferit, pentru zambetul pe care il aveai mereu pe buze cand ne intalneam, pentru ca am avut privilegiul sa fii prietenul nostru! Sa iti fie tarana usoara si D-zeu sa aibe grija de sufletul tau frumos si bun! Mereu o sa te purtam in suflet si o sa ne gandim ce frumos am crescut impreuna! Cuvitele sunt de prisos si toate lacrimile din lume nu pot sa reflecte crunta realitate pe care o traim, mult prea devreme ai plecat si a lasat in urma ta un vid infinit de durere si suferinta, speram ca acolo unde esti acum nu exista tristete si lacrimi si ca intr-o zi… candva o sa ne revedem, o sa stam iar la povesti si o sa fim din nou ferciti impreuna! Te iubim si te purtam in suuflet pentru eternitate!!!”, scrie prietenul său Cosmin.

 

FOTO! Accident mortal la Cucorăni, în prima zi de Crăciun. Trei mașini au fost implicate

One thought on “Un cuplu extrem de frumos, despărțit de accidentul de la Cucorăni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *