FOTO! Accident mortal la Cucorăni, în prima zi de Crăciun. Trei mașini au fost implicate

accident cucoraniUn grav accident de circulație a avut loc, în prima zi de Crăciun, la Cucorăni.  Nu mai puțin de patru ambulanțe, un echipaj SMURD, pompieri, dar și polițiști de la Rutieră, printre care și șeful Poliției Rutiere, Mihai Gheorghe, au intervenit, vineri, după un accident de circulație grav în care o persoană a murit, iar trei au fost rănite.

O Dacia 1310 în care se aflau patru persoane, din Gorj, venea dinspre Dorohoi, iar după ce a trecut de Popas Cucorăni a intrat în balans, a pătruns pe contrasens și a lovit din plin un VW Tuareg în care se aflau patru persoane.

like facebookÎn spatele VW Touareg se afla un VW Golf, care a intrat în mașina din fața, șoferul nemaiputând să evite impactul.

Șoferul din Dacia 1310 a murit pe loc, iar un tânăr de 26 de ani, Cosmin Balahura, a murit la spital. Celelalte două persoane din autoturism au fost rănite, fiind transportat, de asemenea, la spital. Din VW Touareg nu a fost nimeni rănit.

În zonă este o ceață puternică, iar vizibilitatea este destul de redusă.

 

 

 

7 thoughts on “FOTO! Accident mortal la Cucorăni, în prima zi de Crăciun. Trei mașini au fost implicate

  1. De precizat ca ambulantele si politia au ajuns foarte tarziu, abia la cca 10 minute dupa ce la fata locului venise descarcerarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *