Contrabandişti prinşi de poliţiştii de frontieră cu mii de pachete de ţigări

audi contrabanda tigari3Doi bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră, marţi noapte, în timp ce cărau două colete cu ţigări. Cei doi au fost prinşi în zona localităţii Mihăileni după ce au trecut graniţa dinspre Ucraina. Poliţiştii i-au observat cu ajutorul aparatului cu termoviziune.

După ce le-au lasat peste graniţă s-au întors, iar câteva ore mai târziu două autoturisme s-au apropiat de colete. Au fost interceptate, iar după legitimarea şoferiloe s-au descoperit un cetăţean ucrainean, de 31 de ani şi unul cu dublă cetăţenie, de 25 de ani.

like facebookÎn maşini au fost găsite 2.000 de pachete de ţigări macra Marble. Ţigaretele, în valoare de 18.222 lei şi cele două autoturisme, în valoare totală de 18.042 lei, au fost indisponibilizate la sediul politiei de frontiera în vederea continuarii cercetarilor.

„Politistii de frontiera botosaneni efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabandă, cei doi cetăţeni fiind reţinuţi pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat al IJPF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *