VIDEO Adolescent ajuns, în stare critică, la spital după ce a fost înjunghiat într-o încăierare

tanar targa ambulanta upu2Un adolescent, de 17 ani, a ajuns, marţi seară, în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce a fost înjunghiat.

Băiatul mergea, împreună cu doi prieteni, prin comuna Vorniceni, iar un moment dat s-au întâlnit cu un grup de patru persoane. Între cele două grupuri a izbucnit un conflict ce a degenarat. Prietenii adolescentului au reuşit să fugă, însă el a fost tăiat, de mai multe ori în zona înghinală, iar una dintre tăietură i-a secţionat artera femurală.

like facebookO ambulanţă de la Săveni l-a preluat pe tânăr, apoi a fost solicitat şi un echipaj cu medic. Tânărul a pierdut mult sânge, iar cadrele medicale sunt rezervate în ceea ce priveşte şansele de tanar targa ambulanta upusupraveţuire. Principalul suspect, un bărbat de 40 de ani din aceeaşi localitate, a ajuns şi el la spital cu traumatisme în zona capului.

La locul faptei a ajuns şi o echipă de criminalişti precum şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Deocamdată cercetările vizează infracţiunea de tentativă de omor, urmând să fie schimbate în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei.

One thought on “VIDEO Adolescent ajuns, în stare critică, la spital după ce a fost înjunghiat într-o încăierare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *