VIDEO Gest impresionant făcut de un om de afaceri. A chemat toţi copii dintr-un sat şi le-a oferit un spectacol de Crăciun şi daruri

spectacol de craciun la costesti13Un om de afaceri din Botoşani a făcut un gest impresionant în preajma sărbătorilor de sfârşit de an. A chemat toţi copii dintr-un sat din apropierea municipiului şi le-a oferit un spectacol, iar la final le-a dat daruri.

Totul s-a întâmplat în satul Costeşti din comuna Răchiţi, Dragoş Apetrei organizând spectacolul la barul său deţinut în localitate şi la care au participat peste 60 de copii.

Micuţii au putut vedea trucuri de magie şi s-au putut distra cu un clovn, iar la final au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Pentru mulţi dintre ei a fost prima participare la un asemenea eveniment, iar la final au plecat cu lacrimi de fericire.

like facebookOmul de afaceri ce deţine şi un magazin în localitate, cunoscut de cetăţeni ca ” La groapă” a spus că va face din acest eveniment o tradiţie şi speră ca participarea să fie şi mai numeroasă.

Acţiunea vine la iniţiativa lui Dragoş Apetrei după ce a fost premiat ca cea mai bună afacere din domeniul comerţului cu amănuntul, din localitate.

spectacol de craciun la costesti12spectacol de craciun la costesti11spectacol de craciun la costesti10spectacol de craciun la costesti9spectacol de craciun la costesti8spectacol de craciun la costesti7spectacol de craciun la costesti6spectacol de craciun la costesti5spectacol de craciun la costesti4spectacol de craciun la costesti3spectacol de craciun la costesti2spectacol de craciun la costesti1spectacol de craciun la costesti

2 thoughts on “VIDEO Gest impresionant făcut de un om de afaceri. A chemat toţi copii dintr-un sat şi le-a oferit un spectacol de Crăciun şi daruri

  1. Bravo lui.
    Aceste gesturi de bunatate trebuie promovate mai mult.
    Prin putere exemplului, prin multe exemple pozitive veti putea motiva si alti afaceristi locali sa facă aceste actiuni.
    Vine Craciunul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *