Propunere surpriză pentru funcția de prefect. Vezi propunerea liberalilor!

Dan NechiforLiberalii au făcut, luni, la București, o propunere surpriză pentru funcția de prefect. După mai multe propuneri care au picat din motive diferite, conducerea PNL l-a nominalizat pentru poziția de prefect al județului Botoșani pe directorul adjunct al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași, Dan Nechifor.

Nechifor, unul dintre cei mai tineri șefi de instituții, în vârstă de 45 de ani, a mai ocupat funcția de director la fosta Administrație a Finanțelor Publice a municipiului Botoșani.

like facebookAcesta ar urma să îl înlocuiască în funcție pe social- democrat Costică Macaleți. Cel mai probabil, o eventuală numire ar putea avea loc la începutul anului 2016. El este funcționar public și ar putea fi detașat temporar în funcția de prefect.

 

3 thoughts on “Propunere surpriză pentru funcția de prefect. Vezi propunerea liberalilor!

  1. Aducem prefect de la Iasi,…………….sau terminat prefectii in Botosani…ce au ajuns liberalii astia,ce idiotenie,oare nu exista un om in tot Botosaniul asta sa fie bun de prefect?

  2. Iti dai cu parerea de obicei, fara sa intelegi despre ce e vorba sau ai intrat in fibrilatie. Mai citeste o data atent si ai sa vezi ca a fost director la Directia Finantelor Publice Botosani. Faptul ca Botosaniul a dat un director la regionala Iasi cred ca un lucru OK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *