Apartamente și garsoniere pentru medicii rezidenți de la Spitalul Județean

spitalul judetean mavromati botosaniPatru apartamente și două garsoniere pentru medicii rezidenți se vor face în imobilul în care a funcționat Centrul de plasament ”Elena Doamna”, aflat în  proprietatea Consiliului Județean. Acesta va fi transferat către Spitalul Județean, iar anul viitor locuințele  vor fi puse la dispoziția medicilor.

like facebookÎn cursul săptămânii trecute am făcut o vizită și am rămas surprins, casa este extraordinară, se pretează foarte bine pentru apartamente pentru medici. Este într-o zonă liniștită și la o simplă vizionare am constatat că se pot amenaja patru apartamente și două garsoniere. Majoritatea județelor acordă medicilor specialiști anumite facilități. În cursul anului 2016 se va face documentația pentru darea în folosință a acelei case, și urmează ca noi să facem anumite lucrări de modernizare pentru a putea fi locuite acele apartamente”, a spus Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean.

Potrivit acestuia, la repartizarea apartamentelor se vor avea în vedere anumite criterii ce vor fi stabilite de către o comisie din cadrul spitalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *