Tranzacţia sfârşitul de an la Botoşani: Baza sportivă Tineret a fost vândută. Vezi cine este noul proprietar!

baza sportiva tineret botosaniTranzacţia sfârşitului de an în Botoşani a avut loc la începutul lunii decembrie când concesiunea bazei sportive Tineret a fost vândută de soţia fostului deputat Cătălin Obuf Buhăianu omului de afaceri Claudiu Niculăeş, patronul Tridex Service.

Cel din urmă a confirmat tranzacţia şi a menţionat că are în plan modernizarea bazei sportive precum şi extinderea facilităţilor pentru practicarea mai multor sporturi decât până acum. Baza va avea şi o nouă denumire: Complex Sportiv Tridex Service.

like facebookLucrările de modernizare ar urma să aibă loc la începutul anului viitor. Baza sportivă este concesionată pe o perioadă de 25 de ani de la Fundaţia Judeţeană pentru Tineret. Aceasta cuprinde în prezent două terenuri de fotbal pe suprafaţă sintetică şi două terenuri de tenis de câmp.

 

 

 

 

3 thoughts on “Tranzacţia sfârşitul de an la Botoşani: Baza sportivă Tineret a fost vândută. Vezi cine este noul proprietar!

  1. Politician de doi lei,potlogar de prim rang,si acum in prag de sarbatori mai venim si cu pensia speciala,pentru un neica nimeni,……rau am ajuns……

  2. Unu’ trebuia sa scape de „tinichele” (vaneaza ceva mult mai mare) celalat tre’ sa spele banii lu’ tataia… aproape ca nu am de ce sa fiu nedumerit…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *