VIDEO Sute de botoşăneni au asistat la spectacolul de datini şi obiceiuri

spectacol de datini si obiceiuri botosani4Sute de persoane au asistat, sâmbătă după amiază, în Piaţa Revoluţiei la spectacolul de Datini şi Obiceiuri. Pe scena amplatasă în faţa Consiliului Judeţean au urcat copii din 10 comune ale judeţului Botoşani. Căiuţi, mascaţi, capre şi urători au încântat audienţa.

like facebookDansuri şi jocuri tradiţionale au fost puse în aplicare pentru a încălzi atmosfera în vederea organizării paradei anuale cu tradiţii de sărbători. Parada va avea loc duminică începând cu ora 10 şi sunt aşteptate formaţii din 27 de comune din Botoşani precum şi din mai multe judeţe din ţară.

spectacol de datini si obiceiuri botosani3spectacol de datini si obiceiuri botosanispectacol de datini si obiceiuri botosani1spectacol de datini si obiceiuri botosani.12spectacol de datini si obiceiuri botosani.11spectacol de datini si obiceiuri botosani.14spectacol de datini si obiceiuri botosani.8jpgspectacol de datini si obiceiuri botosani.15spectacol de datini si obiceiuri botosani18spectacol de datini si obiceiuri botosani.16spectacol de datini si obiceiuri botosani5spectacol de datini si obiceiuri botosani6spectacol de datini si obiceiuri botosani2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *