Fals avocat tras la răspundere de judecători

arestatUn tânăr, de 27 de ani, ce a fost prins în flagrant în timp ce vroia să înşele o familie dându-se avocat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub acuzaţia de înşelăciune.

Sorin Verinceanu este în prezent în arest preventiv după ce a fost reţinut în urma flagrantului organizat în luna noiembrie la o benzinărie din Săveni. Acolo trebuia să se întâlnească cu o femeie de la care a luat 1.000 de lei pentru presupuse servicii de avocatură, el folosind un nume fals de avocat. Polițiștii l-au prins în flagrant în momentul în care lua banii.

La percheziția mașinii, oamenii legii au găsit în mașină și o sumă de 6.000 de lei, dar și o ștampilă a unui cabinet de avocatură fantomă. Pentru a impresiona victima, a închiriat de la o firmă dintr-un județ din Vestul țării un Porsche Cayenne.

Sorin Alin Verinceanu, de 27 de ani, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai vechi șarlatani din Botoșani. Acesta a ieșit de curând din închisoare, unde intrase pentru înșelăciune.like facebookVerinceanu a mai fost condamnat sau mai este judecat după ce s-a medic sau preot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com