Un nou partid lansat pe scena politicii are planuri mari. Testează şase posibili candidaţi la Primăria Botoşani

dumitru zmau si gheorghe iacob aldeUn nou partid, înfiinţat oficial în urmă cu puţin peste o lună, are planuri mari pentru alegerile de anul viitor. Este vorba despre Alianţa Liberalilor şi Democraţilor ce provine din funcţiona Partidului Conservator şi Partidul Liberal Reformator ce este condus la nivel local de primarul comunei Răchiţi Gheorghe Iacob şi Alexandru Zarug.

Ţinta partidului este obţinerea peste 10% la alegerile locale, iar în ceea ce priveşte primăria Botoşani testează şase posibili candidaţi. Până acum partidul are 63 de organizaţii, iar până la începutul anului viitor vrea să ajungă la 78, respectiv în toate comunele din judeţ. La Primăria Botoşani partidul are deja şase posibili candidaţi, ce vor urma o perioadă de teste.

like facebook„Vom avea desemnaţi candidaţi pentru primării, consilieri locali, dar şi persoane desemnate în secţiile de votare pentru a putea activa pe plan politic la nivelul judeţului Botoşani. Vrem să promovăm tinerii, foarte mulţi tineri pe care, nu să-i cenzurăm, ci să le testăm aptitudinile şi gândirea lor, dacă este un om bun, de bună credinţă, devotat şi să muncească pentru societate. Trebuie să găsim un filtru necesar pentru cei care doresc să intre în partid, să aflăm  de ce vin la noi și ce vor de la noi. Nu vor exista persoane care vor veni și peste noapte să obțină funcții în partid”, a declrat Dumitru Zmău, vicepreședintele ALDE Botoșani.

One thought on “Un nou partid lansat pe scena politicii are planuri mari. Testează şase posibili candidaţi la Primăria Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *