Portariuc, despre Andrei Dolineaschi: Până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive este nevinovat

Andrei Dolineaschi si Ovidiu PortariucPreședintele organizației județene a PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc, crede că Andrei Dolineaschi este nevinovat până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile.

like facebookCred că trebuie să separăm politica de justiție și trebuie să așteptăm decizia judecătorilor. Noi, cetățenii, trebuie să respectăm și oamenii politici, să respectăm legea și Constituția și prezumția de nevinovăție. Cred că până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești, definitive și irevocabile, atât Andrei Dolineaschi cât și Cătălin Flutur sunt nevinovați din punctul meu de vedere”, a spus Portariuc.

Fostul preşedinte al PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi, este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Potrivit procurorilor anticorupţie deputatul este acuzat de două infracţiuni de complicitate la folosirea influenței sau autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

 

 

One thought on “Portariuc, despre Andrei Dolineaschi: Până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive este nevinovat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *