Ședință de Colegiu Prefectural cu felicitări și mulțumiri la adresa directorilor de instituții publice

colegiu prefecturalŞedinţă de Colegiu prefectural, la sfârşit de an, cu prezentarea unui bilanţ despre colaborarea Instituţiei Prefectului cu şefii de deconcentrate pe parcursul anului, cu mulţumiri și felicitări. Prefectul Costică Macaleți a mulțumit în mod deosebit reprezentanţilor structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru colaborare.

like facebookTrebuie să fim responsabili fiecare în sectorul nostru de activitate. Din punctul meu de vedere, nu există instituție mai puțin importantă și cred că sunt etape pe parcursului unui an când fiecare dintre domniile voastre are câte o intervenție. Aș vrea să mulțumesc în mod special structurilor MAI, pentru că se lucrează mai simplu cu dumnealor, pentru că știu să lucreze la comandă. De multe ori au fost puși în situații mai puțin plăcute, dar au știut să le gestioneze în mod corespunzător”, a spus Macaleți.

La ultima ședință de Colegiu Prefectural a participat și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, care a adresat, de asemenea, mulțumiri pentru colaborarea avută cu directorii de deconcentrate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *