Cupluri de aur și diamant felicitate cu flori și bani de primarul Botoșaniului. Care a fost cea mai lungă căsnicie marcată

cupluri diamant 1Un număr de 23 de cupluri care au aniversat 60 de ani de la căsătorie au fost sărbătorite, miercuri, la Primăria Botoşani, într-un cadru festiv. Cuplurile au primit din partea primarului Ovidiu Portariuc câte o diplomă de fidelitate, 1000 de lei şi flori. Edilul a ţinut să le mulţumească sărbătoriţilor pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea oraşului.

like facebookEste un moment de bucurie pentru noi faptul că astăzi sărbătorim 60 de ani de căsătorie și pentru asta vreau să vă felicităm. Vreau să vă felicut pentru tot ceea ce ați făcut pentru orașul nostru, pentru eforturile și sacrificiile pe care le-ați făcut de-a lungul anilor în orașul nostru. Vreau să vă felicit, nu în ultimul rând, pentru performanța deosebită realizată de dvs: de comunicare, răbdare, dragoste respect. Sper ca și generația mai tânără să preia acest model”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Cea mai lungă căsnicie marcată a fost de 65 de ani. Printre sărbătoriți s-au numărat și părinții fostului primar Catalin Flutur, Dumitriţa şi Constantin Flutur. Este pentru prima dată când sunt felicitate și cuplurile cu 60 de ani de căsnicie.

Tot miercuri au fost sărbătorite și 41 de cupluri de aur, care au marcat 50 de ani de căsnicie. Și acestea au primit flori și 500 lei din partea municipalității.

cupluri diamant

cupluri diamant 2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *