FOTO Zăpadă face probleme! Drum judeţean blocat de mai multe maşini ajunse în şanţ

masini in sant la curtesti- botosaniMai multe maşini au ajuns, miercuri dimineaţă, în şanţul de pe marginea drumului judeţean Botoşani- Curteşti. Din cauza zăpezii, şoferii au pierdut controlul maşinilor şi au creat un adevărat carambol la intrarea în Curteşti, dinspre municipiul Botoşani.

like facebookPractic, mai multe maşini au patinat şi s-au dus în şanţ, iar altele care le-a lovit din spate. Circulaţia în zonă a fost întreruptă câteva zeci de minute.

Drumarii au intervenit şi au împrăştiat antiderapant.

2 thoughts on “FOTO Zăpadă face probleme! Drum judeţean blocat de mai multe maşini ajunse în şanţ

  1. adevarul este ca nins si mult tare, ce sa mai vorbim. vai de steaua noastra, interventia lui peste prajit, bine ca se fac sedinte peste sedinte, bine ca avem material antiderapant. bai, ar trebui sa fie dati in judecata cei de la djdp si sa plateasca de sa le iasa ochii. o amarata de ninsoare, trei fulgi acolo si gata, 10 masini in sant

  2. da daa! facem si o revolutie! si ar trebui sa-i punem pe astia de la djdp sa ne ia si cauciucuri de iarna, dinalea noi. fratilor, kkmas pe conducerea djdp, dar adevarul e ca toti ar trebui sa primiti amenda ca nu aveti cauciucuri. si djdp ar trebui sa va dea in judecata pentru prejudiciu de imagine. nu sunt ei vinovati ca sunteti niste cocliti cu masini de 2 lei si cauciucuri tot de 2 lei, la mana a 3a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *