VIDEO Accident spectaculos cu un BMW. A rupt un pod şi a zburat 30 de metri peste un râu

bmw rasturnat accident leorda pod3Viteza excesivă a mai făcut un accident, după ce şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a rupt barele de protecţie a unui pod, a zburat cu maşina 30 de metri şi apoi a ajuns pe un câmp întorcându-se la 180 de grade.

Accidentul s-a produs, marţi după amiază, în zona trecerii cu calea ferată de la Leorda, când şoferul autoturismului BMW ce venea dinspre Botoşani a rupt barele de protecţie a pdoului şi a ajuns pe câmp.

bmw rasturnat accident leorda pod2Potrivit martorilor din maşină au ieşit doi tineri care au spus că nu vor să cheme poliţia şi nici salvarea, în ciuda zborului făcut cu maşina şi apoi au dispărut.
Barele de protecţie ale podului au fost aruncate pe o distanţă de 50 de metri, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi în prezent şoferul este căutat de oamenii legii. Maşina este înmatriculată în Bulgaria.

bmw rasturnat accident leorda pod5bmw rasturnat accident leorda podbmw rasturnat accident leorda pod4bmw rasturnat accident leorda pod1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *