Au furat statul fără nicio reținere! Ce au găsit anchetatorii după verificarea „păcănelelor”!

DNA jandarmi masina mascati tex botosaniDetalii cutremurătoare ies la iveală despre o adevărată industrie ce funcţiona la negru în Botoşani şi în alte judeţe ale ţării. Inspectorii Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN) însoţiți de cei de la Serviciul Judeţean de Metrologie Legală, precum şi de ofiţeri ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au verificat jocurile de noroc sigilate în urma descinderilor efectuate de procurorii DNA la jumătatea lunii noiembrie.

Astfel, au fost verificate aparatele deţinute de omul de afaceri Viorel Dănuţă, precum şi cele ale lui Costel Calistru. Potrivit unor surse neoficiale, inspectorii şi ofiţerii care au verificat aparatele au rămas şocaţi de modul cum opera Viorel Dănuţă.

Acesta nici măcar nu încerca să mascheze ilegalităţiile ştiind că are protecţia inspectorului ONJN Ioan Teodorescu. Astfel, s-au găsit sigilii rupte la aparate, aparate cu licenţe clonate în aceeşi locaţie, timbre ilegale şi aparate contrafăcute.

De asemenea procurorii au descoperit şi mai multe arme acasă la patronul de la Tex. În urma expertizelor s-a constat că din cele 10 arme, 3 erau deţinute ilegal de omul de afaceri.

Şi în cazul lui Costel Calistru suspiciunile procurorilor s-au adeverit fiind descoperite mai multe nereguli în urma experizării aparatelor de jocuri de noroc pe care le deţinea.

Dănuță se află în arest la domiciliu, iar Calistru în arest preventiv.

3 thoughts on “Au furat statul fără nicio reținere! Ce au găsit anchetatorii după verificarea „păcănelelor”!

  1. Se vede ca nu va place V. Danuta dar macar aveti bunul simt sa dati stiri oficiale. Asa zic si eu ca din surse neoficiale draga jurnalist, ca ai putina branza.n coltul gurii ;). Asa i ca nu va place ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *