PNL către PSD: Lăsați demagogia deoparte și faceți ceva pentru județul acesta!

pnl Botosani sediuConstatăm cu stupoare că drumul național 28 B Târgu Frumos- Botoșani reprezintă ultimul tren pe care PSD speră să-l mai prindă în perspectiva alegerilor din 2016, altfel nu ne putem explica ieșirile publice insistente ale senatorului PSD Doina Federovici din ultimele zile și mai nou a primarului Portariuc ce și-a delegat atribuțiile de serviciu, însă este primul la declarații politice.

PSD persistă în manipularea opiniei publice, iar exemplul cel mai elocvent este acela că tocmai președintele Comisiei de Buget Finanțe din cadrul Parlamentului, deputatul PSD Ștefan Viorel a cerut imperios, la presiunea colegilor săi de partid, retragerea de către domnul deputat PNL de Iași, Anton Doboș, a amendamentului parlamentarilor PNL, desi acesta a susținut în plenul ședinței necesitatea finantarii drumului national 28 B Targu Frumos.

like facebookÎn aceste condiții,  îi sugerăm doamnei senator să își fundamenteze aparițiile publice pe argumente solide și nu pe minciuni ambalate frumos pentru a da bine în fața botoșănenilor, încercând să câștige capital de imagine pe marginea unui proiect pentru care a avut șansa timp de trei ani de zile de a-l promova și a obține finanțare, avându-l drept premier chiar pe colegul ei, Victor Ponta.

Totodată, stimați colegi PSD, vă reamintim că în acest moment, dumneavoastră dețineți majoritatea alături de UNPR atât în comisiile de specialitate cât și în Parlament, așadar lăsați demagogia deoparte și faceți ceva pentru județul acesta!

Considerăm că toate atacurile din ultima vreme reprezintă doar propagandă electorală în ideea de a decredibiliza reprezentanții PNL în Parlamentul României.

Sursa: comunicat PNL

One thought on “PNL către PSD: Lăsați demagogia deoparte și faceți ceva pentru județul acesta!

  1. D-na Feo, Portariuc etc.dadeau ca si facut acest drum.Acum sint altii vinovati.Sa fim seriosi! Primarul papagal,incepuse deja lucrarile,cin au vazut ca se face un dren.NOI VOM FACE … asa cum au facut-o si cu drumul la Suceava Pornitde PDL.Voi,ati batut din palme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com