Pensiile se plătesc mai repede luna aceasta. Vezi în ce interval!

bani numaratiCasa Naţională de Pensii Publice anunţă că începând de luni, 14 decembrie, a început plata  drepturilor băneşti care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii.

Toate pensiile care se distribuie prin intermediu C.N. Poşta Română S.A. vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost modificate.

like facebookÎn ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie, în cazul celor avizaţi la domiciliu. Drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

”Precizăm faptul că plata drepturilor băneşti care se încasează la bănci a fost efectuată joi 10.12.2015, iar începând cu data de 11.12.2015 orele 14,00 beneficiarii noştri au putut intra în posesia acestora”, a declarat directorul executiv al CJP Botoşani, Marius Budăi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *