FOTO Copil adus în stare critică la spital după ce s-a ars pe mai mult de jumătate din corp

copil targa ambulanta pediatrie2Un copil, de 10 ani, a fost adus, luni la amiază, la Secţia de Pediatrie după ce a suferit arsuri grave. Gabriel M. din satul Iacobeni era în casă cu mama sa ce făcea curăţenie înainte de sărbători.

Femeia dădea cu vopsea prin casă şi avea la îndemână o sticlă cu benzină cu care ştergea petele. Casa nu este racordată la reţeaua electrică, iar pentru lumină foloseau o lumânare.

like facebookLa un moment dat sticla cu benzină s-a vărsat şi a ajuns la lumânare producând deflagraţia. Copilul care era în apropiere a suferit arsuri, de II, III şi IV pe aproape 70% din suprafaţa corpului fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

copil targa ambulanta pediatrie3copil targa ambulanta pediatrie1copil targa ambulanta pediatrieambulanta pediatrie copil

2 thoughts on “FOTO Copil adus în stare critică la spital după ce s-a ars pe mai mult de jumătate din corp

  1. Doamne ai mila ; arsuri de gradul II ,III si IV pe 70 % din corp ? Saracutul de el. E foarte foarte grav ceea ce i s-a intamplat micutului.Acum as vrea sa vad solidaritate si sustinere din partea oamenilor si chiar si din partea primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *