Pensionarii botoșăneni, nemulțumiți că șoferii de maxi-taxi le vorbesc urât: Spun că îi duc pe pensionari de la Cimitirul Pacea la Cimitirul Eternitatea

pensionari portariuc macaleti 1Pensionarii botoșăneni acuză comportamentul conducătorilor auto de maxi-taxi. Maria Paraschiv, liderul Sindicatului Pensionarilor din Botoșani, a ridicat, în cadrul unei întâlniri cu prefectul Costică Macaleți și primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, problema privind transportul local în comun practicat de societatea Microbuzul. Aceasta  susține că unii conducători auto vorbesc urât cu călătorii și de multe ori aceștia sunt înghesuiți în mașini.

like facebookEra mult mai avantajos când pensionarul se urca în microbuz și dădea bani pentru bilet. Dar urcându-se acum cu abonamentul, nu mai iese banul și șoferii vorbesc urât. Le spun că îi duc de la Cimitirul Pacea la Cimitirul Eternitatea. Este deranjant. În mașini sunt înghesuiți oamenii. Șoferul pune două frâne și ne așează”,  a spus Maria Paraschiv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *