Vezi câte cereri au fost depuse pentru operatori ai birourilor secțiilor de votare, pe localități, la nivelul județului Botoșani!

detinuti vot 1Peste 400 de botoșăneni au depus cereri pentru operatori ai secțiilor de votare, potrivit unui comunicat al Autorității Electorale Permanente. Cele mai multe cereri au fost depuse în municipiul Botoșani, 158, în timp ce doar 102 operatori sunt necesari. De asemenea, sunt localități precum: Havârna, Blândești, Hudești, unde nu s-a înregistrat nicio cerere.

like facebookÎn primele cinci săptămâni de la demararea campaniei Autorității Electorale Permanente (AEP) de recrutare a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, au fost înregistrate 23.778 de cereri la nivel național.

Precizăm că pentru cele 18.597 de secții de votare existente este necesar un număr de 23.637 de operatori de calculator.

Reamintim că persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Vezi câte  cereri operatori pentru centre votare au fost depuse la nivelul județului Botoșani!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *