FOTO Trei mașini distruse de o șoferiță neatentă. Mamă și copil, ajunși la spital

accident pe strada Imparat Traian- BotosaniUn grav accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază pe o stradă din municipiul Botoșani. O femeie în vârstă de 34 de ani, care circula la volanul unui Opel Zafira, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit două mașini parcate pe partea dreaptă a drumului.

Accidentul a avut loc pe strada Împărat Traian, în momentul în care Mihaela Murărașu, aflată la volanul Opel-ului înmatriculat în Bulgaria, s-a întors pentru o fracțiune de secundă spre copilul său aflat pe bancheta din spate.

like facebookAtunci, femeia a pierdut controlul asupra volanului și a lovit puternic un taxi (Opel Astra) parcat regulamentar pe partea dreaptă a străzii, iar acesta a ricoșat într-o Dacia care se afla în fața sa.

Din accident a rezultat rănirea șoferiței, dar și a unui copil. Ambii au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

accident pe strada Imparat Traian- Botosaniaccident pe strada Imparat Traian- Botosaniaccident pe strada Imparat Traian- Botosaniaccident pe strada Imparat Traian- Botosani

 

2 thoughts on “FOTO Trei mașini distruse de o șoferiță neatentă. Mamă și copil, ajunși la spital

  1. Acolo e și trecerea de pietoni. Noroc ca nu trecea nimeni stradă ca îl lua pe sus deșteaptă . auzi conduce ce capul întors ea.

  2. Daca nu cunosti motivul pentru care s a intors spre copilul ei nu cred ca esti in masura sa judeci o mama.Cine esti tu sa judeci o greseala umana? suntem cu totii,oameni condamnati si supusi greselilor, desteptule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *