VIDEO Municipiul Botoșani, împodobit cu ornamente arse

ornamente stradale in municipiul BotosaniZeci de ornamente cu care Primăria Botoșani a împodobit străzile din municipiu sunt arse total sau parțial. Echipamentele luminoase montate în zonele centrale ale municipiului sunt în foarte multe locuri nefuncționale.

Deși a alocat sume importante de bani pentru cumpărarea sau închirierea sistemelor ornamentale pentru sărbătorile de iarnă, Primăria nu s-a sinchisit să verifice dacă acestea funcționează.

like facebookPe Bulevardul Mihai Eminescu, cele mai multe ghirlande sunt defecte parțial, iar multe dintre ele nu se aprind deloc.

 

8 thoughts on “VIDEO Municipiul Botoșani, împodobit cu ornamente arse

  1. Echipamentele sunt inchiriate si sunt puse in functiune de firma de iluminat care le detine. In orice oras asa se procedeaza si exista o perioada de 5-7 zile pana se regleaza totul.

  2. E si normal 🙂 anul asta ornamentele au fost închiriate din Iași 🙂 Ieșenii oameni deștepți au dat spre închiriere ornamente arse 🙂 merg si așa :)) botoșănenii oameni deștepți au încheiat contact si le-au instalat bineînțeles :)) Ieșenii își cumpara altele noi cu banii noștri si noi ne-am ales cu niște becuri arse :))

  3. Bai oameni buni de ce nu vedem si lucruri bune care mai exista prin oras ,ne agatam chiar de toate nimicurile. Incercati sa nu mai aveti in voi atata rautate , minciuna si barfa.

    1. Unde vezi lucrurile bune ? E întuneric pe străzi de îți scoți ochii. E noaptea la 5 și ăștia aprind becurile la 6:30. Și ce becuri . cred ca sunt de 20 de wați. Patrule de miliție nu sunt … Ai văzut tu să asigure cineva integritatea oamenilor pe străzi. A lăsat în centru vechi gardienii publici o mașină parasita și au făcut în parcul tineretului o ghireta de poliție cică care e închisă tot timpul.
      Cam astea sunt …în Bt
      A și s-au mai lăudat : vai ce frumos am făcut în parc de sărbători. Aiurea . nu e nici 10% cum era înainte

  4. Felicitari celor ce au dat imagini! Astept sa vedem si altele,care sint:Primaverii,cu niste mici ornamente pe stilpi,de aceeasi culoare,pe G.Enescu cu niste stelute ascunse pe dupa copaci pe C.N.este panarama completa!

  5. Este unul smecher mic si rau cu ochelari la Primarie care stie TOT.Da-te zmeu acum,cu dovezi in fata noastra!Ca seful,este in continuare cu vaca.El nu-i vinovat,ca a degrevat sarcinile altora,inclusiv in SUA.Se va da cocos(si a inceput)in campania electorala.Cine are pile,sa aduca un sobor de preoti sa-i cintam,aleluia! Adica Primarului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *