Florin Acsinte: Cum se spune în fotbal, suntem la mâna noastră având în vedere că jucăm acasă atât cu CFR-ul cât şi cu Chiajna

florin acsinte fc botosaniCăpitanul FC Botoşani este optimist înaintea meciului cu CFR Cluj. Florin Acsinte a declarat, vineri, că are aşteptări mari de la partida, de duminică, de pe Stadionul Municipal, deşi a atenţionat că va fi unul dintre cele mai grele meciuri.

like facebook„Aşteptările mele dela acest meci sunt mari având în vedere că trecem printr-o perioadă bună. Ne dorim să prelungim această perioadă la meciul cu CFR. Simt că ne va aştepta un meci greu cu o echipă foarte bună. Cred că va fi unul din cele mai grele meciuri ale acestui campionat. Ei au schimbat antrenorul, fiecare dintre ei vor să joace, să arate că sunt o soluţie pentru primul 11 şi vor da totul pentru a demonstra că se poate miza pe ei. CFR-ul mereu a avut jucători buni şi a fost o echipă foarte bună însă noi trebuie să ne depăşim în acest meci şi să câştigăm. Cum se spune în fotbal, suntem la mâna noastră având în vedere că jucăm acasă atât cu CFR-ul cât şi cu Chiajna”, a declarat Florin Acsinte.

Partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj va avea loc, duminică la 20.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *