Ghinion curat! Un om de afaceri din Botoşani a pierdut nu mai puţin de 250.000 de euro. Află povestea!

incendiu lyk 1Un om de afaceri din Botoşani a avut parte de un ghinion teribil după ce firma de asigurări Astra a intrat în faliment. El se afla într-un litigiu cu asiguratorul solicitând daune de 250.000 de euro.

Procesul a fost suspendat pentru că Astra a intrat în faliment şi potrivit legii nu mai poate fi trasă la răspundere într-o acţiune judiciară şi nici executată silit.

like facebookSingura şansă a acestuia este înscrierea la masa credală în cadrul dosarului de faliment al asiguratorului, însă având în vedere refuzul la incendiu lykplată şi tocmai acesta era obiectul dosarului, sunt slabe şanse ca omul de afaceri să vadă vreun ban.

Procesul a fost desschis de firma de transport Lyk SRL pe motiv că asiguratorul nu ar fi plătit daunele unui incendiu, din vara anului 2012, în care au ars un autobuz, cinci microbuze şi o hală.

 

2 thoughts on “Ghinion curat! Un om de afaceri din Botoşani a pierdut nu mai puţin de 250.000 de euro. Află povestea!

  1. Când Astra i-a oferit domnului patron o sumă considerabilă ca despăgubire acesta a fost nemulțumit. Ulterior o instanță a hotărât că incendiul s-a produs datorită unor grave neglijențe ce scoteau riscul de sub acoperirea poliței… Acuma cum credeți că se cheamă asta ? Ghinion ? Nu domnilor… PROSTIE pur și simplu !

  2. Fiule….te contrazici singur și arăți doar la tine prostie. Dacă era vina domnului patron nu mai putea ajunge sa ceara despăgubiri. Dar e plina tara asta de oameni ca tine ca și dovada halul în care am ajuns. Nu ai nici o trb. Vorbești în necunoscuta de cauza. Stai jos, ai 2. Sa treci prin aceleași probleme și sa vezi cum e cu inteligenți ca tine. Eu nu îmi dau cu părerea ca nu cunosc foarte bine situația. Dar cred ca e o mare pierdere de bani și munca … ca pe stat tot la 3 m îl doare. Îți impune asigurări obligatorii da se spala pe mâini în caz de ai de luat vre-o despăgubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *