Vezi care este cea mai arţăgoasă bătrână din Botoşani! A fost condamnată de două ori pentru ameninţare

batrana scandalagioaicaO bătrână, de 70 de ani, a ajuns să fie una dintre cele mai arţăgoase femei din judeţul Botoşani după ce judecătorii au condamnat-o de două ori pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. Ruxanda Miron, din satul Cerbu, comuna Copălău, se află într-un conflict cu o nepoată de a sa, Florica Marineac, de la o bucată de teren pe care a doua femeie şi-a construit casa.

Terenul provine de la tatăl Ruxandei şi a rămas nepoatei, lucru ce a nemulţumit-o profund. A ajuns să treacă la ameninţări cu moartea şi cu incendierea locuinţei. Nepoata a ajuns să îi ocolească locuinţa, însă când se întâlnesc apar din nou ameninţări. „Îţi tai gâtul cu toporul şi fac 25 de ani de puşcărie”, este replica femeii.

De-a lungul timpului femeia a mai fost amendată de poliţişti şi nu s-a potolit. A fost amendată şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cu 100 de lei tot pentru ameninţare. Acum a ajuns să fie condamnată pentru aceeaşi faptă la pedepsa de 1200 de lei amendă. Judecătorii i-au atras atenţia că dacă nu plăteşte amenda se va transforma în închisoare, respectiv 12 zile în spatele gratiilor.

like facebookBătrâna nu şi-a recunoscut faptele, spunând doar că este într-o relaţie de duşmănie, dar evită să discute cu nepoata sa.

 

One thought on “Vezi care este cea mai arţăgoasă bătrână din Botoşani! A fost condamnată de două ori pentru ameninţare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *