Firmă de construcţii în insolvenţă. Procurorii au început o anchetă

Complex case San Remo- Portariuc Botosani

Judecătorii Tribunalului Botoșani au declarat, joi, deschiderea insolvenței unei firme de construcții ce este anchetată într-un dosar cu un prejudiciu de 300.000 de euro.

Este vorba despre societatea TS Beton SRL, iar judecătorul sindic a numit un administrator judiciar, Mihaela Lazăr. Firma a devenit cunoscută după ce a construit complexul rezidenţia San Remo de la Lebăda.

În paralel în cadrul anchetei penale procurorii au instituit sechestru pe averea patronului Neculai Bâlbă, un apartament, o livadă şi mai multe bunuri evaluate la 130.000 de euro.

like facebookTotul a început în vara anului 2013, când dezvoltatorul complexului a depus o plângere penală în care susţinea că societatea de construcţii a decontat fictiv materiale ce figurau ca utilizate, precum şi lucrări nerealizate.

Investiţia de peste două milioane de euro în întregul complex de case şi apartamente a fost umflată- susţin beneficiarii- printre altele cu 200 de metri cubi de beton, instalaţii sanitare, precum şi materiale de finisaj.

Construcţia complexului s-a realizat în perioada 2010-2012, însă după finalizare, dezvoltatorii au fost nevoiţi să înlocuiască toată instalaţia sanitară la apartamente, pe motiv că lucrările făcute de TS Beton nu corespundeau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *