Încă un consilier local îl amenință pe primarul Portariuc cu judecata

portariuc cl si corneliu furtunaConsilierul local Corneliu Furtună a anunțat vineri că îl va da în judecată pe primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, pentru știrbirea imaginii prin publicarea acelei liste cu fotografiile consilierii locali care nu s-au prezentat la ședința de Consiliul Local, pentru a vota proiectul cu organizarea Galei excelenței în educație.

like facebookEl a spus că îi va cere edilului și daune morale.

Este cineva proprietarul municipiului Botoșani? S-a murit la revoluție pentru dreptul la opinie. Noi trebuie să fim de acord cu totul! Sunt viu. Știți în chenar ce se pune! Nu mă simt cu nimic vinovat și nu văd de ce a fost necesară această reacție. Nu trebuie să mai stăm drepți. Totul se putea face prin consultări”, a spus Furtună.

El a criticat faptul că acest eveniment a fost organizat ani de zile fără implicarea Consiliului Local și al Primăriei Botoșani iar acum se realizează cu bani publici.

În urmă cu câteva zile și consilierul local Elena Lazarec a anunțat că îl dă în judecată pe primarul Botoșaniului din același motiv.

 

2 thoughts on “Încă un consilier local îl amenință pe primarul Portariuc cu judecata

  1. De ce se simt jigniti ?Consider ca, cetatenii trebuie sa stie , activitatea consilierilor locali ,ca doar ei i-au votat . Dar cand cereau voturi si erau pe toate stilpurile poza lor?Nu vad nimic anormal decat penibilul situatie cu ,,datul in judecata,,.

  2. Auzi…..,,stirbirea imaginii” .Bravo domnule primar , felicitari pentru aceasta hotarare. Trebuiau sa fie prezenti acolo daca au vrut sa fie consilieri. Sa stiti ca foarte multi botosaneni va apreciaza ca a-ti pus piciorul in prag acestor consilieri care nu se prezinta la sedinte.
    Pana acum nici un primar nu a avut curaj sa faca asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *