Un consilier local îl dă în judecată pe Portariuc. Vezi motivul!

elena lazarecConsilierul local Elena Lazarec consideră drept o jignire comunicatul remis de Primăria Botoșani cu privire la publicarea listei cu consilierii PNL care nu au participat la şedinţa din 7 decembrie, la care au fost atașate și fotografiile acestora. Elena Lazarec a spus că îl va da în judecată pe primar pentru publicarea acelei liste, motivând că i-a fost afectată imaginea de avocat.

like facebookVreau să vă anunț că relatările primarului din presă,  pe care mi le-au spus colegii mei și fotografia mea publicată, le consider o jignire a imaginii mele publice și mai ales a celei de avocat. Avem o profesie sensibilă și deja aceste zvonuri au apărut și la Tribunal și Judecătorie. Mă voi adresa instanței de judecată și instanța va analiza asupra cererii mele și daunelor morale pe care le voi cere. Niciodată ca avocat și jurist nu voi putea da aviz favorabil acestui proiect, fără a ține cont de ce spune recomandarea Curții de Conturi”, a spus Elena Lazare.

Consilierul local a spus că se află la al treilea mandat de consilier local, însă niciodată nu a văzut ”aşa o mizerie şi o dispută ordinară în Consiliul  Local”. 

Viceprimarul Cosmin Andrei a răspuns nu se teme de amenințările avocatei.

Avem imunitate pentru declarațiile politice, iar dacă vă afectează ceea ce apare în presă, înseamnă că nu v-ați asumat corect rolul de om politic și consilier local”, i-a spus Cosmin Andrei consilierului.

 

2 thoughts on “Un consilier local îl dă în judecată pe Portariuc. Vezi motivul!

  1. Felicitari domnule primar ,de astfel de exemple avem nevoie pentru a arata locuitorilor acestui oras cu cine stam la masă sau pe cine am ales.
    Vă rog pe viitor să face-ti publică de fiecare data lista cu toti consilierii care nu au participat la sedintele de consiliu …asta pentru a ne întipări bine în minte numele lor si de la ce partide vin.
    Felicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *