A vrut să violeze o fetiță de șapte ani care se juca în nisipul din fața blocului. Agresorul, un dezaxat

fetita violataUn tânăr de 29 de ani a fost arestat, iar acum este judecat după ce a tăbărât peste o fetiţă de șapte ani pe care a vrut să o violeze.

Fapta s-a întâmplat la jumătatea lunii mai, când fetiţa se juca în faţa blocului construind castele din nisip.

La un moment dat, tânărul a trecut cu bicicleta prin zonă şi a oprit pe lângă ea. A luat-o de mână şi a dus-o într-un loc ferit unde a început să o pipăie.

Fetiţa s-a speriat şi a început să se zbată reuşind să scape din braţele atacatorului. A ajuns acasă şi i-a povestit mamei sale cele întâmplate, după care femeia a anunţat poliţia.

like facebookÎn urma anchetei Poliției, a fost descoperit A.V., un tânăr ce suferea de tulburări psihice şi care mai făcuse obiectul anchete tot pentru abuzuri asupra copiilor. Acesta a fost arestat preventiv şi trimis în judecată pentru corupţie sexuală. Acesta a recunoscut în faţa anchetatorilor că a abuzat de fetiţă.

One thought on “A vrut să violeze o fetiță de șapte ani care se juca în nisipul din fața blocului. Agresorul, un dezaxat

  1. Va rugam o poza cu agresorul,sau măcar pe privat,căci si fetița mea se pare ca a fost urmărită de aceeași persoana. Vrem sa facem o identificare. Va rog si bă mulțumesc !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *