VIDEO Vânzătoare, prinsă de patron în timp ce fura. Vezi reacția neașteptată a șefului!

vanzatoare acuzata de furtO vânzătoare a unui magazin din Botoșani a fost prinsă de patron după ce a furat din produsele pe care aceasta le avea la vânzare. Femeia, în jurul vârstei de 45 de ani, se angajase ca vânzător la unul dintre magazinele Georgiana din municipiul Botoşani, însă patronul a prins-o „în off-side” chiar în perioada de probă.

Într-una din zile, gestionara a stârnit suspiciuni patronului după ce şi-a dus geanta la baie. În timpul programului de lucru, femeia a cărat, pe rând, mai multe pachete de ţigări pe care le-a pus în geantă. A fost observată pe camerele de supraveghere, iar aproape de sfârşitul turei patronul a chemat agenţii firmei de pază cu care are contract şi a pus-o pe femeie să îşi aducă geanta și s-o așeze pe tejgheaua din fața magazinului, de față cu clienții.

După ce a scos din poșetă bunurile personale, femeia a recunoscut că are și nouă pachete de ţigări. Patronul i-a ţinut morală timp de câteva minute în care i-a explicat că de fapt nu îl fură pe el, ci pe colegele sale, în condiţiile în care lipsa în gestiune este imputabilă angajaţilor. Femeia şi-a recunoscut fapta şi îşi cerea scuze menţionând că nu vrea să ajungă pe mâna poliţiei pentru că are copii de crescut.

like facebookO altă colegă a acesteia, cea care o instruia în perioada de probă, s-a dat de partea patronului menţionând că nu ar vrea niciodată să muncească cu o asemenea femeie care fură şi că a renunţat la concendiul medical pentru a câştiga leafa întreagă şi era să ajungă să pună bani de la ea pentru furturile noii colege.

În cele din urmă patronul a spus că anunţă poliţia pentru a i se întocmi vânzătoarei un dosar penal pentru furt.

 

8 thoughts on “VIDEO Vânzătoare, prinsă de patron în timp ce fura. Vezi reacția neașteptată a șefului!

  1. Da, adevarat, cea mai proasta vanzatoare ever!!! Isi merita soarta, dar unde mai pui ca si desteptul de patron recunoaste ca bate hotii inainte de a chema politia, drept sa spun….nu mi-asi dori sa lucrez la un astfel de om, din vorbe se cunoaste ca se da mai mare decat un organ al legii. KARMA!!!

  2. Domnul stie ca s-a autodenuntat? Domnul stie ca nu are dreptul legal sa posteze imagini/clipuri cu respectiva persoana pt ca e sanctionat penal? Nu prea cunoaste,pt ca e doar patron. Gestionara a gresit si a savarsit o fapta penala. Pana aici e clar. Dar cum ai tu tupeul sa incalci legea patronasule ? Tu la randul tau ai savarsit mai multe fapte penale si in forma contonuata. Daca organele legii nu te chiama la cercetari si o va chema doar pe acea gestionara,inseamna ca tainuiesc ceea ce matale ai facut public postand pe internet si declarand sincer ce ai mai facut. Cauta-ti degraba un avocat,pt ca esti si dumneata in culpa.

  3. Alo! oare politia nu s-ar putea autosesiza?
    Cum sa te lauzi tu ,ca un smecher care nu esti ,si sa te mai si inregistrezi cand spui ca bati lumea.
    Adevarat patron, e plin de el ,toata lumea din jurul scolii 7 il stie ce increzut este. Inainte sa-si faca parcarea din fata magazinului isi lasa masina in mijlocul drumului si binenteles isi lua injuraturile binemeritate. Nu e corect ce a facut aceasta doamna ,mai ales ca are si copii dar o lectie nu i- ar strica. Nu e furt……e tentativa de furt.

  4. De nu stiti frumoasa doamna a fost data recent afara din postul de postarita.A bagat mana in banii oamenilor, in pensii, alocati, in banii de pe cablu din care o multine de consateni le-au venit sa le taie cablu.Doamna e scolita.

  5. Patronasule daca tot esti asa correct zine si noua cum iti pui angajatele sa spele preparatele cu axion si ca prin minune sunt prospete.Esti un bandit si tu.Un jeg de om.

  6. bataia e foarte buna… bine le face…asa se invata minte… dosar penal daca ii face ii da o amenda administrativa sau ceva cu suspendare dar bataia e mama invataturii… as vrea sa vad daca a ti fi calcati de hoti si i ati prinde cum a ti reactiona? i ati invita la o cafea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *