Prins de jandarmi în timp ce vindea țigări de contrabandă în Piața Mare

Jandarmi (1)Un bărbat care vindea ţigări de contrabandă în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani a rămas fără cele 73 de pachete de ţigări oferite trecătorilor spre comercializare.

Echipajul de jandarmi care l-a depistat i-a întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,deţinere şi comercializare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă asimilată infracţiunii de contrabandă şi pedepsită de Codul Vamal cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

like facebookŢigările au fost ridicate în vederea confiscării şi predate, împreună cu actele întocmite, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Botoşani, în vederea continuării cercetărilor, potrivit unui comunicat al IJJ.

 

One thought on “Prins de jandarmi în timp ce vindea țigări de contrabandă în Piața Mare

  1. E plina zona de tigari de la moldoveni…..Daca s ar vrea intr o luna starpesti vanzarea tigarilor de contrabanda. Eu cred ca zilnic se vand tigari acolo.dar fiecare tresa mănânce o pâine,nu…?si avem pretentii ca sa fie bine in tara asta….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *