Violator lăsat în libertate pentru că cei care trebuiau să îl prindă erau în concendiu

violatoriUn bărbat ce este acuzat de violul unei adolescente de 14 ani este judecat în libertate şi deşi a recunoscut fapta, nu a fost arestat. Poliţiştii i-au dat o explicaţie halucinantă mamei fete, au fost în concendiu şi nu l-au putut reţine pe bărbat. Totul s-a întâmplat în comuna Suletea, din judeţul Bârlad. Valentin Macari, de 48 de ani, din Botoşani, trăia în concubinaj cu o femeie ce avea cinci copii, iar în luna ianuarie,a izbucnit un scandal îngrozitor între cei doi concubini, femeia fiind alungatã din casã, împreunã cu un copil de trei ani.

Ea a revenit la domiciliu, cu un vãr, pentru a-l determina pe Macari sã o primeascã în casã. S-a lãsat cu geamuri sparte si scandal monstru, iar fata cea mare, de 14 ani, a iesit afarã la mama ei si plângând i-a mãrturisit cã a fost violatã de tatãl vitreg. Si nu o datã, ci de mai multe ori, de un an de zile încoace. Fata i-a spus mamei cã el fãcea scandal si o alunga de acasã, tocmai ca sã rãmânã cu ea singur si sã o violeze, culcând fortat copiii mai mici. Femeia a aflat cu stupoare cã a procedat la fel si în seara de 6 ianuarie, de aceea a alungat-o de acasã, Macari violând din nou fata de 14 ani.

like facebookMama a chemat politia imediat, sunând la 112. Violatorul a fugit, iar dupã trei zile a revenit în sat, fiind retinut si dus la Politia Murgeni. Aici a recunoscut totul, mai ales cã martorã la unul din violuri a fost si o fetitã de sase ani, sora fetei mai mari, pe care o viola Macari.

Lãsat în libertate, pentru cã politistii erau în … concediu!
Dosarul a fost instrumentat din ianuarie, de Politia orasului Murgeni si Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Valentin Macari a fost trimis în judecatã abia pe 10 august.

Am întrebat-o pe mama fetei, concubina violatorului, de ce se aflã acesta în libertate. “Eu am avut azi (ieri – n.r.) proces si am aflat cã l-a gãsit pe violator, dar n-a vrut acesta sã-si dea adresa unde locuieste. Nu mi-a zis nimeni unde l-a gãsit, ci mi-a zis procurorul cã o sã-l aducã la proces … cu timpul. Am întrebat pe domnul politist de la Murgeni, pe domnul politist de la Suletea, de ce nu a fost arestat imediat cum a recunoscut si mi-au spus cã au fost în concediu si din luna lui septembrie, merge procesul înainte. Am avut pânã acum cinci termene, nu mai pot, îmi este rãu, mã doare tare capul. Trebuie sã mã încurajez de una singurã, dar tot nu înteleg. El mã sunã pe numãr privat, mã amenintã ba cã mã omoarã, ba cã se omoarã el, dacã nu îl iert. Îmi trimite mesaje pe telefon, le-am arãtat la politie, la avocat, la judecãtor. Are interdictie sã se apropie de noi, dar mie tot mi-e fricã sã nu facã vreo nenorocire. Mi-a zis cã dacã nu-l iert îsi pune gâtul la gater, iar dacã îl iert vine si mã ia si plecãm în altã tarã. Mi-e fricã de nu mai pot, ar fi în stare sã facã o prostie fiind încoltit. De ce oare nu l-or fi arestat pe loc? Nu se poate sã fie arestat?”,  spus Vasilica D., mama fetitei violate reporterilor de la Vremea Noua.
Individul riscã între cinci si 12 ani de puscãrie pentru fapta sa (viol în circumstante agravante, deoarece fata are sub 16 ani)

Sursa: Vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *